(09.13.) Taven baxtale! - Leg...
(09.14.) Szeretet lángja - V...
(09.14.) Magyar borhoz magyar...
(09.14.) Ifjúsági Fúvósze...
(09.14.) GroupNSwing
(09.14.) Canarro
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programjaink


2023. Szeptember 17.

Helyi mozgás- és harcművészeti csoportok bemutatkozása
Időpont: 13:00 | Helyszín: Béla király téri színpad


MESZ DANCE TÁNCCSOPORT A Mesz Dance tánccsoport 2014 szeptemberében indult útjára és ebben a tanévben kezdte 10. tanévét, amit a tervek szerint sok színes programmal szeretne a csapat megünnepelni. Az elmúlt években rengeteg helyszínen és program keretében volt fellépésük, és számos országos és nemzetközi versenyen is kiemelkedő eredményeket értek el. 2023. június 18-án a WDA Világbajnokságon kategóriájukban két táncosuk, Busi Panna és Bonnyai Fanni 1. helyen végeztek. A csoport vezetője: Halmai Krisztina

GEMENC TÁNCSPORT EGYESÜLET Az egyesület 2006 nyarán alakult Szekszárdon, ezzel a társastánc kultúrájának alapköveit letéve Szekszárdon és úttörő munkát végezve ebben a mozgásművészeti ágban. Az egyesület elnöke Orbán Ferenc táncpedagógus, akitől a gyerekek elsajátíthatják a standard (angol keringő, bécsi keringő, tangó, foxtrott), illetve a latin-amerikai (cha-chacha, szamba, rumba, jive, paso doble) táncokat. Munkájának eredményességét igazolják az eddigi versenyeken elért nagyszerű eredmények, oklevelek és érmek.

ORIGO TÁNCCSAPAT A Fitt anyuka boldog baba klub egy hely, ahol azonos élethelyzetben lévő kismamák, édesanyák és gyermekeik választhatnak több foglalkozás és program közül. 2021-ben a FITT anyuka boldog baba SE megalapított egy táncos alcsoportot, Origo Tánccsapat néven, ahol 5 korcsoportban várják a táncot szerető gyermekeket és felnőtteket programokkal. Vezető táncoktató: Szalai Jennifer, gyermek táncoktató: Pálinkás Szebelédi Adrienn

DOLCE DANCE TÁNCISKOLA A tánciskola jelenleg Magyarország 24 nagyvárosában található meg, illetve Romániában és Szerbiában. A heti rendszerességű órák mellett partikat, tánchétvégéket, nyári több napos fesztiválokat rendeznek országszerte. A bemutatón kizomba, bachata és salsa táncokkal ismerkedhetnek a nézők, a programot egy salsa rueda zárja. Itt az idő belekóstolni ezekbe a fantasztikus táncstílusokba!

IBERICAN TÁNCEGYESÜLET A tánciskola tavasszal ünnepelte 20. évfordulóját. Szekszárdon és országszerte rendezvények állandó résztvevője. Többszörös Európa-kupa-győztes, arany és ezüst minősítéssel rendelkezik. A Nemzetközi Táncszövetség igazolt tagja és kiemelt művészeti táncegyesületként működik. Tapasztalt, szakmailag magasan képzett táncpedagógusokkal, videoklip táncosokkal és koreográfusokkal együtt, több táncstílusban tanulhat minden gyerek.


A műsorváltozás jogát a rendezőség fenntartja!

 

 


Napi programok:
2023. szept. 13., szerda
2023. szept. 14., csütörtök
2023. szept. 15., péntek
2023. szept. 16., szombat
2023. szept. 17., vasárnap
***

Archívum
Szekszárdi Szüreti Napok 2022.
Szekszárdi Szüreti Napok 2021.
Szekszárdi Szüreti Napok 2013.
Szekszárdi Szüreti Napok 2012.
Szekszárdi Szüreti Napok 2011.
Szekszárdi Szüreti Napok 2010.
Szekszárdi Szüreti Napok 2009.
***

 
   
     
  Babits Mihály Kulturális Központ